Štrausam-Kānam jaunas nepatikšanas: istabene, iespējams, slima ar AIDS

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/AP

Ņujorkas viesnīcas istabene, kas Starptautiskā valūtas fonda vadītāju Dominiku Štrausu-Kānu vaino izvarošanā, iespējams, ir inficēta ar HIV vai slima ar AIDS, noskaidrojis tabloīds «The New York Post».

Līdz šim par meiteni medijiem bija zināms maz, taču tagad atklājies, ka viņa kopš 2008.gada dzīvojusi dzīvokļos, kurI paredzēti AIDS un HIV slimniekiem, un kurus uzraudzījusi Hārlemas ar AIDS slimo biedrība.
Noskaidrot, vai sieviete tiešām slima ar AIDS, nav iespējams, jo tas tiek uzskatīts par ārstēšanas noslēpumu, kaut arī visi pierādījumi par to liecina.

Mājas pārzinis apstiprinājis, ka sieviete dzīvojusi viena ar meitu, kaut iepriekš tika ziņots, ka viņa kopā ar vīru un meitu dzīvojusi Bronksā.

Hārlemas biedrības pārstāvis apstiprinājis - lai varētu saņemt dzīvokli šādā mājā, vismaz vienam pieaugušajam ģimenē jābūt inficētam ar HIV vai slimam ar AIDS.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu