Vai viegli uzaicināt pie sevis Brīvprātīgo iRobotu?*

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau vairāk nekā trīs gadus Latvijā darbojas Brīvprātīgo iRobotu kustība un ar vien paplašinās. Brīvprātīgo iRobotu kustību veido roboti - putekļsūcēji, kuri bez maksas palīdz tiem cilvēkiem, kas palīdz citiem, piemēram, ar labdarību, izglītošanu vai atbalstu līdzcilvēkiem saistītas iestādes.

www.mansrobots.lv

Vai ir viegli noorganizēt Brīvprātīgo iRobotu?

Lielvārdes Dienas aprūpes centra sociālā darbiniece Iveta Dzērve kopā ar bērniem uzrakstīja vēstuli 2010.gada nogales konkursam, kas balsošanā tika augsti novērtēta un tā Lielvārdes novada Dienas centrā savu darbu uzsāka brīvprātīgais iRobots.

iRobots Lielvārdes novada Dienas centrā:

Un Lielvārdei līdzīgi notikumi ir norisinājušies jau daudzviet Latvijā, jo Brīvprātīgie iRoboti darbojas: Gailīšu pagasta Bērnudārzā «Lācītis», Rūjienas senioru mājā, Sociālās rehabilitācijas centrā «Gaujiena», Lielvārdes novada Dienas centrā, Kalnciema Veselības un sociālās aprūpes centrā, Dzīvnieku patversmē «Dzīvnieku draugs», Latvenergo Energoefektivitātes centrā, RTU Studentu parlamentā, RTU studentu Bērnistabā, Rīgas Skolēnu pilī, Centrā «Dardedze», Bērnudārzā «Ābecītis».

Noteikti, ka ir vēl daudz cilvēku Latvijā, kas ir pelnījuši, lai viņiem palīdz Brīvprātīgie iRoboti.

mansrobots.lv

* Apmaksāts reklāmas

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu