Bleikas Laivlijas pārstāve: Publicētie aktrises kailfoto ir viltojumi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Atklātībā nonākušās fotogrāfijas, kurās kaila redzama populārā amerikāņu televīzijas seriāla «Gossip Girl» («Intrigante») zvaigzne Bleika Laivlija, ir simtprocentīgs viltojums, paziņojusi aktrises pārstāve.

Vakar lielākajās baumu interneta vietnēs parādījās piecas fotogrāfijas, kuras it kā pati aktrise uzņēmusi ar viedtālruni «iPhone», stāvot pie vannas istabas spoguļa.

«Bleika Laivlija par to priecīga nebūs,» apgalvoja Holivudas blogeris Peress Hiltons, piebilstot, ka 23 gadus vecā skaistule nesen sākusi satikties ar aktieri Leonardo di Kaprio.  Savukārt interneta vietne «Zap2It», pamanot, ka izmantota agrākās paaudzes «iPhone» versija un aktrises atšķirīgo deguna formu, izteica pieņēmumu, ka fotouzņēmumi tapuši pirms vairākiem gadiem.

Četrās fotogrāfijās sievietes seju daļēji aizsedza viedtālrunis, savukārt piektais fotouzņēmums bija pārāk izplūdis, lai izdarītu skaidrus secinājumus.

«Bleikas Laivlijas fotogrāfijas, kuras tikko parādījās dažādās interneta vietnēs, ir simtprocentīgs viltojums. Bleika nekad nav uzņēmusi savus kailfoto,» pavēstīja viņas pārstāve, piebilstot, ka aktrise plāno uzsākt tiesvedību pret jebkuru, kurš fotogrāfijas publicēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu