Ārsti atkarību apsēstajai Vainhausai atgādina par tādu lietu kā nāve

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Ārsti Londonas rehabilitācijas klīnikā «The Priory», kur patlaban ar atkarību no alkohola cīnās Eimija Vainhausa, brīdinājuši skandalozo britu dziedātāju, ka tai draud drīza nāve, ja viņa neatteiksies no alkohola lietošanas.

27 gadus vecā mūziķe, kura apdziedājusi savus alkohola lietošanas ieradumus 2006.gada hitā «Rehab», rehabilitācijas klīnikās iestājās pagājušajā nedēļā.

Dziedātājai saņemot biedējošās ziņas, kopā ar viņu atradās tēvs Mičs Vainhauss un viņas pašreizējais partneris kinorežisors Regs Treviss, taču mūziķei pietuvināta persona atklāja, ka smago lēmumu atkārtoti iestāties klīnikā uz uzsākt ārstēšanos pieņēma viņa pati.

«Viņi ir par viņu nobažījušies. Mičs jau to ir izbaudījis iepriekš, kad Eimija bija atkarīga no narkotikām. Taču šoreiz viņa tur ir no laba prāta un vēlas tikt ar sevi galā,» tabloīdam «The Sun» atklāja anonīmais informācijas avots.

Dziedātāja klīnikā «The Priory» pabija arī laikā, kad ārstēja atkarību no A klases narkotikām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu