Valsts amatpersonas izsaka līdzjūtību Krievijai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Valsts prezidents Andris Bērziņš nosūtījis līdzjūtības vēstuli Krievijas prezidentam Dmitrijam Medvedevam, kurā izsaka visdziļāko līdzjūtību Krievijas tautai un bojāgājušo radiniekiem saistībā ar Volgas upē, Krievijas Tatarstānas reģionā, svētdien notikušo traģisko pasažieru kuģa avāriju.

To portālam «Apollo» pavēstīja Valsts prezidenta kancelejas preses dienestā.

Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa (V) nosūtījusi līdzjūtības vēstuli Krievijas Valsts domes priekšsēdētājam Borisam Grizlovam.

Āboltiņa pauž visdziļāko līdzjūtību Krievijas tautai un sērojošajām ģimenēm, kas pāragri zaudējušas tuviniekus, nogrimstot pa Volgu kursējošajam tvaikonim. «Mēs īpaši sērojam līdzi tiem daudzajiem bērniem, kas ir zaudējuši savu dzīvi šajā negadījumā,» teikts vēstulē.

Saviem Krievijas kolēģiem līdzjūtības vēstules nosūtījuši arī satiksmes ministrs Uldis Augulis (ZZS), premjera pienākumu izpildītājs Aigars Štokenbergs (V), kā arī ārlietu ministrs Ģirts Valdis Kristovskis (V).

Vēstulēs Latvijas amatpersonas pauž visdziļākos līdzjūtības bojā gājušo piederīgajiem un visai Krievijas tautai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu