Neskaidros apstākļos mirusi britu dziedātāja Eimija Vainhausa

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

Britu dziedātāja Eimija Vainhausa sestdien atrasta mirusi savā dzīvoklī Londonas ziemeļos, vēsta Lielbritānijas mediji.

27 gadus vecā dziedātāja jau gadiem ilgi cīnījās ar alkoholismu un atkarību no narkotikām.

Tiek ziņots, ka policija uz viņas mājām tikusi izsaukta sestdienas pēcpusdienā, kad dziedātāju mirušu atraduši Londonas neatliekamās medicīniskās palīdzības darbinieki.

Ir uzsākta notikušā apstākļu izmeklēšana.

Pašlaik Vainhausas nāves apstākļi tiek raksturoti kā nenoskaidroti.

Kā ziņots, koncertā Belgradā dziedātāja kāpa uz skatuves pamatīgā reibumā - viņai sagādāja grūtības ne tikai atcerēties dziesmu tekstu, bet arī noturēties taisni. Tāpat viņa nespēja atcerēties, kur atrodas, jo sākumā sveicināja Atēnas, tad - Ņujorku.

Pēc koncerta, ko Belgradas prese nodēvēja par īstu katastrofu, Vainhausa atcēla divus tuvākos koncertus Turcijā un Grieķijā un solīja atgriezties uz skatuves 8.jūlijā, taču pēc tam atcēla arī koncertus Spānijā, Šveicē, Itālijā, Austrijā, Polijā, Ungārijā un Rumānijā.

Vainhausa iemantoja pasaules slavu 2006.gadā ar hitu «Rehab», bet 2008.gadā ieguva četras «Grammy» balvas, tomēr daudzsološo karjeru pamatīgi sašūpoja viņas atkarība no apreibinošām vielām, un pēdējos gados viņas vārds daudz biežāk izskanējis tabloīdos dažādu skandālu sakarā, nevis pateicoties sasniegumiem radošajā darbībā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu