Sieviete pastāsta, kā pēdējā brīdī izglābusies no degošas ēkas Londonā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

Turpinoties grautiņiem Lielbritānijā, par to, kā izdevies izglābties no vandāļu aizdedzinātas mājas Kroidonā, Londonā, pastāstījusi 32 gadus vecā Monika Konzika, kuras lēciens no degošās ēkas, iemūžināts fotogrāfijā, kas aplidojusi pasaules medijus.

Konzika žurnālistiem pastāstījusi, ka Londonā ieradusies pirms nedēļas, un tobrīd nekas neliecināja, ka cerības šajā zemē sākt jaunu, skaistu dzīvi pārvērtīsies par īstu elli.

«Visa iela bija liesmās - dega automašīnas, mājas, tostarp arī manējā. Nezināju, kurp skriet un kā izglābties. Kad sapratu, ka uguns jau ir pārāk tuvu, man sākās panika,» stāsta Konzika.

Izlēkt pa logu viņu pamudinājusi māsa, kas stāvējusi zem viņas logiem.

«Mana māsa Beāte kliedza kā ārprātīga, viņa sauca, lai es lecu. Tajā brīdī es izlēmu to darīt, kaut arī man bija ļoti bail,» atzīst Monika. Drosmīgo Monikas lēcienu nofotografēja aculiecinieki un foto vienā mirklī izplatījās internetā.

Tagad Monika dzīvo māsas Beātes mājā. Viņa stāsta, ka Monika pārdzīvojusi šoku, un viņai būs nepieciešams krietns laiks, lai aizmirstu, kas noticis.

Lielbritānijas grautiņos bojā gājuši jau četri cilvēki.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu