QPR noraida «Southampton» piedāvājumu par Gorkšu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Anglijas premjerlīgas jaunpienācēji Londonas «Queens Park Rangers» (QPR) noraidījuši valsts otrās spēcīgākās līgas - «Championship» - komandas «Southampton FC» piedāvājumu par Latvijas izlases aizsargu Kasparu Gorkšu, vēsta mājaslapa «dailymail.co.uk».

«Southampton FC» izteica 750 000 mārciņu (600 000 latu) piedāvājumu, taču QPR vadība par Latvijas izlases aizsargu vēlas saņemt vismaz miljonu mārciņu (800 000 latu).

Interesi par Gorkšu izrāda arī citas «Championship» komandas - «Bristol City» un «Leeds United». Kā ziņots, pēdējā laikā izskanējušas aktīvas runas, ka Gorkšs varētu atstāt QPR komandu.

Jūlijā nogalē QPR pievienojās Velsas izlases futbolists Denijs Geibidons, kurš, tāpat kā Gorkšs, spēlē centra aizsarga pozīcijā, bet dienu vēlāk izskanēja runas, ka QPR komanda vēlas no «Southampton FC» iegūt pussargu Džeisonu Pančonu, pretī dodot Gorkšu un naudu.

Tomēr, neskatoties uz runām par aizmainīšanu, QPR, dalot spēlētājiem nākamās sezonas formastērpu numurus, aizvadītajā nedēļā to piešķīra arī Gorkšam.

Gorkšs QPR komandai pievienojās 2008. gadā, kad pārgāja no «Blackpool FC» komandas. Aizvadītajā sezonā Latvijas izlases kapteinis palīdzēja QPR triumfēt «Championship» turnīrā, iegūstot tiesības nākamajā sezonā spēlēt premjerlīgas čempionātā. QPR komanda premjerlīgā atgriezīsies pēc 15 gadu pārtraukuma.

Pirmajā sezonas spēlē QPR komanda šodien savā laukumā ar 0:4 kapitulēja «Bolton Wanderers» futbolistiem, taču Gorkšs nebija iekļauts pat komandas pieteikumā.

Abi centra aizsargi - Denijs Geibidons un Fics Hols - nodemonstrēja ļoti nepārliecinošu sniegumu, turklāt Geibidons pamanījās vienu reizi raidīt bumbu savas komandas vārtos. Tikmēr kreisās malas aizsargs Klints Hils tiesneša pieliktajā kompensācijas laikā par otro saņemto brīdinājumu tika noraidīts no laukuma.

«Bolton Wanderers» komandas labā vārtus guva Gerijs Keihils, Ivans Klasničs un Fabrīss Muamba.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu