Pēc klientu sūdzībām Nacionālais teātris ievieš izmaiņas biļešu cenās (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas Nacionālais teātris.
Latvijas Nacionālais teātris. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Bieži vien, iegādājoties biļetes, pirms samaksas kopējo pirkuma summu papildina arī komisijas maksa. Līdzīga kārtība bijusi arī Nacionālajā teātrī. Šis fakts īpaši nepatīkami pārsteidz ne tikai Nacionālā teātra apmeklētājus, bet, kā izrādās, arī teātra direktoru, vēsta raidījums "4. studija". 

Iegādājoties biļetes uz Nacionālā teātra izrādēm teātra kasē, papildus biļetes cenai obligāti ir jāsamaksā arī pirkuma apstrādes jeb komisijas maksa.

Par Nacionālā teātra kasē un citās "Biļešu paradīzes" kasēs piemēroto komisijas maksu par teātra biļetēm, stājoties amatā, nepatīkami pārsteigts bijis teātra direktors Māris Vītols.

Vītols saņēmis ne vienu vien teātra apmeklētāja sūdzību un sācis pārrunas ar "Biļešu paradīzi". Izrādās, ka "4. studijas" sižeta tapšanas laikā situācija ir strauji mainījusies, pastāstīja direktors, un panākta vienošanās par pirkuma apstrādes maksas atcelšanu.

Ne tikai Nacionālā teātra kasē, bet it visās "Biļešu paradīzes" kasēs no aprīļa pēdējās nedēļas arī uz Nacionālo teātri biļetes būs bez uzcenojuma.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu