Dārziņš: bija piedāvājums no NHL, bet izvēlējos Kazaņu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

KHL komandas Kazaņas «Ak Bars» latviešu uzbrucējs Lauris Dārziņš pastāstījis, ka Kazaņas klubs piedāvājums viņam šķitis interesantāks par iespēju mēģināt tikt NHL komandā, atsaucoties uz «RIA Novosti», vēsta [s:39149].

«Jau šajā vasarā bija piedāvājums braukt uz NHL, bet, aprunājies ar ģimeni, es nolēmu braukt uz Kazaņu. Palaist garām tādu iespēju es nevarēju,» skaidro Dārziņš.

«Izlēmu pavadīt sezonu komandā, kas cīnās par Gagarina kausu. Jāuzvar katrā spēlē, uzticēsimies mūsu trenerim [Vladimiram Krikunovam], klausīsim viņu, lai izcīnītu uzvaras. Man ir liels gods spēlēt «Ak Bars» komandā. Tā ir gandrīz vai stiprākā komanda Eiropā,» norāda latviešu uzbrucējs, kurš iepriekšējās trīs KHL sezonas aizvadīja Rīgas «Dinamo» sastāvā.

«Man ļoti patīk spēlēt kopā ar [Jarko] Immonenu un [Anti] Mietinenu, kā arī aizsargiem Grigoriju Paņinu un Jevgeņiju Medvedevu. Mēs esam uz pareizā ceļa. Treniņnometnē mēs spēlējām labi, guvām vārtus, devāmies laukumā skaitliskajā vairākumā,» atklāj Dārziņš.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu