«Baltās nakts 2011» laikā vasaras sezonu noslēgs VEF krāmu tirdziņš

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 10.septembrī, kad Rīgā norisināsies mūsdienu kultūras foruma «Baltā nakts» pasākumi, savu vasaras sezonu noslēgs VEF krāmu tirdziņš, kas pie «Totaldobže mākslas centra» šovasar notika katru sestdienu divu mēnešu garumā.  

«1188» PIEDĀVĀ PASĀKUMU KARTI

Pēdējais šīs vasaras VEF krāmu tirdziņš darbosies no plkst.15 līdz 20, bet pēc tam saistībā ar «Balto nakti» turpat notiks dažādi pasākumi, kas turpināsies visu nakti.

Tirdziņa pārdevēju lokā būs sastopami gan specifisku vēsturisku lietu kolekcionāri, gan arī tirgotāji, kuri pārdod sev nevajadzīgās lietas, kas kādam citam var kļūt par īstu atradumu.

Piedāvāto lietu klāstā būs iespējams atrast visu ko - sākot no kolekcionāru kaislību objektiem, piemēram, pastmarkām un nozīmītēm, un beidzot ar visparastākajām saimniecībā noderīgajām lietām. Tirdziņā būs atrodamas arī grāmatas, žurnāli, apģērbs un arī pavisam negaidīti atradumi, piemēram, kāds sens mūzikas instruments vai braucamrīks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu