ĀM parlamentārais sekretārs būs ZRP biedrs Viktors Makarovs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Trešdien darbu sāk jaunais Ārlietu ministrijas parlamentārais sekretārs Viktors Makarovs, kurš ir Zatlera reformu partijas valdes loceklis, informē Ārlietu ministrijā.

Maģistra grādu politikas zinātnē Kopenhāgenā ieguvušais Makarovs strādājis biedrībā «Baltijas Forums». Viņš ir politikas centra «EuroCivitas» līdzdibinātājs un direktors.

Jaunais parlamentārais sekretārs ir pasniedzis kā vieslektors Rīgas Stradiņa universitātē. Tāpat Makarovs ir autors vairākiem pētījumiem, kas skar sabiedrības integrācijas jautājumus un Latvijas iedzīvotāju attieksmi pret ES.

Savukārt Ministra biroju vadīs padomnieks Atis Lots. Pieredzējušais diplomāts bijis Ministra biroja vadītāja vietnieks, strādājis vēstniecībās Vācijā un Krievijā, bijis Informācijas un sabiedrisko attiecību departamenta direktors un preses sekretārs, vadījis Austrumeiropas un Centrālāzijas nodaļu, guvis pieredzi vairākās citās ministrijas politiskajās nodaļās.

Kā zināms, ārlietu ministrs jaunajā Valda Dombrovska (V) valdībā būs kādreizējā Valsts prezidenta Valda Zatlera kancelejas vadītājs Edgars Rinkēvičs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu