«Vienotība» izsludinājusi partijā konkursu uz ģenerālsekretāra amatu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Partija «Vienotība» izsludinājusi partijā konkursu uz ģenerālsekretāra amatu, liecina aģentūras LETA rīcībā nonākusī informācija.

Uz amatu var pretendēt persona, kas ir «Vienotības» biedrs, kurai ir politiskās darbības pieredze, vadošā darba pieredze, privātā un publiskā sektora organizācijas vadības pieredze, finanšu vadības pieredze, kam piemīt komunikācijas un sadarbības spējas, kā arī ir augstākā izglītība.

Partijas ģenerālsekretāra amata pienākumos ietilpst vadīt partijas stratēģiskās plānošanas darbu un partijas administrācijas darbu, pārraudzīt partijas finanšu darbību, pārraudzīt un koordinēt partijas biedru un atbalstītāju līdzdalības attīstību, pārraudzīt un koordinēt partijas biedru izglītības programmu attīstību, pārraudzīt un koordinēt partijas nodaļu attīstību un sadarbību, pārraudzīt un koordinēt partijas vēlēšanu kampaņas, organizēt partijas iekšējo un ārējo komunikāciju, kā arī koordinēt partijas starptautisko sadarbību.

Iesniedzot dokumentus, pretendentam arī jāpievieno prezentācija par partijas attīstības vīziju, motivēts pieteikums, dzīves un iepriekšējās darba pieredzes apraksts.

Pieteikties amatam iespējams līdz 3.novembrim.

Kā šodien raksta laikraksts «Diena», uz partijas ģenerālsekretāra amatu plānojis pieteikties arī bijušais ekonomikas ministrs Artis Kampars.

Kampars nestartēja 11.Saeimas vēlēšanās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu