Kambalam 20 punkti, «Turk Telekom» uzvar Eirolīgas klubu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Ar 20 punktiem Turcijas čempionāta spēlē šodien izcēlās latviešu centra spēlētājs Kaspars Kambala, kura pārstāvētā Ankaras «Turk Telekom» komanda izbraukumā ar 83:64 (22:14, 19:17, 23:19, 19:14) uzvarēja spēcīgo Stambulas «Fenerbahce Ulker».

Latvietis laukumā pavadīja 24 minūtes un 47 sekundes, realizējot astoņus no 14 divpunktu metieniem un divus no pieciem soda metieniem, kļūstot par mača rezultatīvāko spēlētāju. Tāpat Kambalas kontā bija piecas atlēkušās bumbas un četras piezīmes.

Šis «Turk Telekom» komandai bija ceturtais panākums piecās spēlēs, kas tai dod kopvērtējuma otro pozīciju.

Kā ziņots, aizvadītajā sezonā 32 gadus vecais Kambala paspēja uzspēlēt trīs klubos. Sezonu latvietis uzsāka Bulgārijas komandā Sofijas «Lukoil Academic», bet pagājušā gada izskaņā pārgāja uz Turcijas komandu «Aliaga Petkim», parakstot līgumu līdz sezonas beigām.

Taču ņemot vērā, ka līdz Turcijas čempionāta izskaņai bija atlikusi tikai viena spēle un «Aliaga Petkim» komanda jau bija garantējusi vietu Turcijas čempionātā arī šajā sezonā, Kambalam tika dota atļauja pamest komandu, un viņš pievienojās Irānas klubam Teherānas «Mahram», kurā arī noslēdza aizvadīto sezonu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu