Jēkabsonei-Žogotai 16 punkti un uzvara pār Orenburgu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latviešu basketboliste Anete Jēkabsone-Žogota šodien guva 16 punktus Krievijas čempionāta mačā, palīdzot čempionvienībai Jekaterinburgas UGMK ar 85:58 (18:14, 29:15, 25:15, 13:14) savā laukumā pārliecinoši pieveikt Orenburgas «Nadežda» komandu.

Jēkabsone-Žogota spēlēja nepilnas 27 minūtes, kuru laikā realizēja četrus no septiņiem divpunktu metieniem, divus no trim tālmetieniem un abus soda metienus, kā arī izcīnīja divas atlēkušās bumbas, pārtvēra vienu bumbu, pieļāva vienu kļūdu un nopelnīja divas piezīmes.

Rezultatīvāk par latvieti UGMK komandā nospēlēja vienīgi Marija Stepanova, kura guva 18 punktus un izcīnīja arī deviņas atlēkušās bumbas, bet zaudētājām ar 11 punktiem izcēlās Natālija Žedika.

Šī UGMK komandai bija septītā pārliecinošā uzvara septiņās aizvadītajās Krievijas čempionāta spēlēs, kas tai kopvērtējumā šobrīd dod pirmo vietu. Tāda pat uzvaru un zaudējumu attiecība ir arī otrajā vietā esošajai Vidnojes «Sparta&K» komandai, bet «Nadežda» ar četriem panākumiem septiņās spēlēs šobrīd ieņem ceturto vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu