Jaungada rītā traģēdija: autoavārijā septiņi bojāgājušie

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo/R.Oliņš

Jaungada rītā notikusi traģiska autoavārija Latgalē, kurā bojā gājuši septiņi cilvēki, aģentūru BNS svētdienas rītā informēja Valsts policijas pārstāve Sintija Virse.

Ceļu satiksmes negadījums notika 1.janvāra rītā ap pusčetriem Krāslavas novadā ceļa posmā Izvalta - Šķeltava, kad, iespējams, gados jaunāki cilvēki atgriezās mājās no jaunā gada svinībām.

Automašīnā bija septiņi cilvēki - seši salonā un viens bagāžniekā. Bojā ir gājuši četri vīrieši un trīs sievietes.

Bojāgājušo personības ir noskaidrotas. Bojāgājuši ir jaunieši, kas dzimuši 1993.,1992., 1993. un 1995.gadā. Savukārt bojāgājušās jaunietes dzimušas 1994.,1995. un 1995.gadā.

Pēc sākotnējās informācijas, vieglā automašīna «Mazda» ceļa līkumā nobraukusi no ceļa, iebraucot upē.

Avārija notikusi ap plkst. 3.30. Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāve Viktorija Šembele sacīja, ka kāda sieviete par avāriju paziņojusi 3.29.

Šembele stāstīja, ka glābēji ar trosēm auto izcēluši no Rudņas upes. Visi pasažieri atradušies automašīnā. Auto upē bija uz jumta. Rudņas upes dziļums vietā, kur notika avārija, bijis divi metri.

Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis to novērtēja kā vienu no traģiskākajām avārijām, kas pēdējā laikā notikusi uz Latvijas ceļiem.

31.decembrī Latvijā kopumā noticis 41 ceļu satiksmes negadījums. Pie stūres reibumā pieķerti 17 automašīnas vadītāji, liecina policijas statistika.

Sestdienas vakarā Rēzeknes novada Griškānu pagastā 1990.gadā dzimuša autovadītāja spēkrats saslīdējis un ietriecies tilta margās. Negadījumā bija iesaistītas trīs automašīnas un avārija uz laiku bloķēja satiksmi. Cilvēki negadījumā nav cietuši.

Savukārt jaunā gada naktī Skrīveru pagastā notika vieglās automašīnas sadursme ar kravas vilcienu, kas uz nepilnu stundu traucēja arī vilcienu kustību. Cilvēki avārijā nav cietuši.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu