Lindsijai Loanai atkal nepatikšanas - draud īpašuma apķīlāšana

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Holivudas rūpju bērnam Linsijai Loenai draud īpašuma apķīlāšana par nodokļos nesamaksātajiem 94 000 ASV dolāru (51 800 latiem). Kā liecina dokumenti, pieteikums īpašuma apķīlāšanai iesniegts par 2009.gadā nesamaksātajiem nodokļiem.

Pēc Loanas pārstāvja vārdiem, viņa kliente nav zinājusi, ka nodokļi nav nomaksāti. «Šī problēma tūlīt pat tiks risināta,» pārstāvja vārdus citē ziņu aģentūra ANI. Viņš paskaidroja, ka aktrise nav bijusi informēta par milzīgo nodokļos nesamaksāto summu, jo nesen nomainīja darbiniekus, kas nodarbojas ar viņas finanšu lietām.

Šobrīd aktrise turpina atstrādāt 400 stundas sabiedriski derīgā darba, kas viņai piespriests par probācijas noteikumu pārkāpšanu. Viņai piespriests arī 300 dienu cietumsods, taču tas būs jāizcieš tikai tajā gadījumā, ja viņa atkal pārkāps probācijas noteikumus.

Pagājušā gada aprīlī par kaklarotas zādzību tiesa piesprieda Loenai nosacītu cietumsodu, kā arī 360 stundas sabiedriski derīgu darbu sociālajā centrā «Downtown Women's Center», taču aktrise lēmumu ievēroja tikai daļēji, kavējot darbu un vairākas reizes tur neierodoties, tāpēc centrs viņu atlaida. Tā vietā viņa bez tiesas apstiprinājuma sāka strādāt Amerikas Sarkanajā Krustā. Uzskatot šo rīcību par probācijas noteikumu pārkāpšanu, prokuratūra novirzīja lietu tiesā, un novembrī Losandželosas Augstākās tiesas tiesnese Stefānija Sotnere piesprieda Loenai atlikto cietumsodu un sabiedriski derīgos darbus.

Saskaņā ar Sotneres spriedumu Loana visu soda izciešanas laiku nedrīkst atstāt Losandželosas apgabalu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu