Visticamāk, kriminālprocess par Krāslavas novada traģisko avāriju tiks izbeigts

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo/R.Oliņš

Kriminālprocess par Krāslavas novadā jaungada naktī notikušo traģisko avāriju, kurā gāja bojā septiņi vietējie jaunieši, visticamāk, tiks izbeigts, jo visas negadījumā iesaistītās personas ir gājušas bojā, aģentūrai BNS atzina Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes inspektore Anastasija Laizāne.

Policijas pārstāve arī norādīja, ka diez vai tiks noskaidrota persona, kura atradusies pie stūres. Pēc Laizānes teiktā, joprojām nav saņemti arī oficiālie ekspertīzes rezultāti par alkohola līmeni bojāgājušo asinīs.

Iepriekš Latvijas Televīzija, atsaucoties uz tās rīcībā esošo informāciju, vēstīja, ka bojāgājušo asinīs konstatētais promiļu daudzums svārstās no 0,5 līdz 1,12 promilēm.

Jau vēstīts, ka 1.janvāra agrā rītā Krāslavas novadā ceļa posmā Izvalta–Šķeltava notika avārija, kurā gāja bojā septiņi 16–19 gadu veci jaunieši. Seši no viņiem atradās auto salonā, bet viens – bagāžniekā.

Traģiskais negadījums notika, kad vieglā automašīna «Mazda» ceļa līkumā nobrauca no ceļa un iebrauca upē. Glābēji atrada auto, kas bija ar jumtu uz leju. Visi pasažieri jau bija zaudējuši dzīvību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu