Slaktiņš Francijā: izmeklētājiem ir versija par apšaudes vaininiekiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/AP

Pirmdienas apšaudē pie ebreju skolas Francijā, kurā bojā gāja trīs bērni un viens pieaugušais, visticamāk vainojami bijušie militāristi, kas aizrāvušies ar neonacisma idejām, ziņo Francijas mediji, atsaucoties uz policijas teikto.

Šobrīd aizdomās tiek turēti trīs desantnieki, kas viņu neonacistiskās pārliecības dēļ 2008.gadā tika izslēgti no desantnieku pulka Tūlūzas apgabalā.

Francijas laikraksts «Le Point» atzīmē, ka policija ir pārliecināta - abus uzbrukumus - gan pirms nedēļas notikušo apšaudi, kad Francijā netālu no militārās bāzes tika nogalināti trīs karavīri, gan apšaudi pie ebreju skolas Tulūzā veikuši cilvēki, kas bijuši militāri trenēti.

«Apollo» jau vēstīja, ka pirmdien notika apšaude pie ebreju skolas Tulūzā, Francijas dienvidos.

Apšaudē nogalināti trīs bērni un viens pieaugušais.

Kāds vīrietis atklājis uguni uz cilvēkiem, kas stāvējuši pieturā pie skolas. Vainīgais notikuma vietu pametis.

Tikmēr Francijas prezidents Nikolā Sarkozī pirmdien Francijas dienvidos izsludinājis maksimālo terorisma draudu trauksmi, ziņo «Agence France-Presse».

Maksimālā terorisma draudu trauksme izsludināta pirmo reizi kopš šīs brīdinājuma sistēmas ieviešanas pagājušā gadsimta deviņdesmitajos gados.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu