Uzsāks būvdarbus vēl divās stacionāro radaru uzstādīšanas vietās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Uzņēmums «Vitronic Baltica un partneri», turpinot sāktos būvdarbus stacionāro fotoradaru uzstādīšanas vietās, tuvākajā laikā Rīgā uzsāks darbus vēl divās vietās – Gustava Zemgala gatvē un Ieriķu ielā.

Uzņēmuma būvdarbi stacionāro fotoradaru uzstādīšanas vietās Rīgā strauji tuvojas noslēgumam, norāda uzņēmuma pārstāve Antra Gaile.

Šobrīd stacionāro iekārtu montāžas darbi ir pabeigti septiņās vietās: Krasta ielā 101 un divās vietās uz Vanšu, Salu un Dienvidu tiltiem. Kā tas paredzēts konkursa ietvaros, pirms stacionārajām mērierīcēm tiks uzstādītas arī brīdinošas ceļa zīmes.

Tuvākajā laikā uzņēmuma sadarbības partneris SIA «Latvijas Energoceltnieks» darbu turpinās divās citās vietās galvaspilsētā – Gustava Zemgala gatvē un Ieriķu ielā.

Uzņēmums šonedēļ saņēmis arī kārtējo stacionāro radaru komplektu piegādi no ražotāja Vācijā un intensīvi strādā, lai izpildītu darbus saskaņā ar vienošanos ar pasūtītāju. Informācija par to, kurās vietās tiks veikti būvdarbi, regulāri tiks papildināta.

Uzņēmums jau agrāk informējis, ka stacionāro radaru montāža ir pietiekami vienkāršs un relatīvi ātrs process, lielāko laika daļu fotoradaru uzstādīšanai aizņem projektu izstrāde un saskaņošana, kā arī elektropieslēguma nodrošināšana.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu