Jēkabpilī Muzeju naktī: radošās darbnīcas un zupa jūrnieku gaumē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Sestdien, 19.maijā, Muzeju naktī no plkst.19.00 līdz plkst. 01.00. Jēkabpilī, Krustpils pilī un pils iekšpagalmā, visiem interesentiem būs iespēja darboties radošajās darbnīcās, baudīt zupu jūrnieku gaumē un fotografēties ar kuģi «Gulbītis» fonā.

Muzeju naktī Krustpils pilī būs iespēja arī apskatīt izstādi «Jēkabpils cukurfabrikai - 80», fotoizstādi «Rīgas Grebenščikova vecticībnieku draudze: garīgais un kultūras mantojums, un laikmetīgums», kā arī izstādi «Arheoloģiskie izrakumi Jēkabpilī 2011.g.». Savukārt Vārtu tornī būs aplūkojama izstāde «Tekstils LV».

No plkst.19 līdz 01 apskatei būs atvērta arī Krustpils evaņģēliski luteriskā baznīca, kur plkst.21 notiks koncerts. Koncertā piedalīsies Cesvaines baznīcas koris, diriģente Daiga Matroze, kā arī A.Žilinska Jēkabpils bērnu mūzikas skolas pedagoģes Ieva Bērziņa un Jeļena Skurjate - vijole, Ligita Puntule - klavieres.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu