Samoilovs/Sorokins Prāgā pusfinālā netiek

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolistiem Aleksandram Samoilovam un Ruslanam Sorokinam sestdien neizdevās sasniegt Prāgā notiekošā Pasaules kausa posma pusfinālu, ierindojoties piektajā pozīcijā.

«Zaudētāju zara» cīņā par iekļūšanu pusfinālā ar 13. numuru izliktie Latvijas sportisti ar rezultātu 0-2 (13:21, 13:21) piekāpās spēcīgajiem brazīliešiem Alisonam Čeruti/Emanuelam Regam, kuri turnīrā izlikti ar piekto numuru, kopvērtējumā PK posmu noslēdzot dalītā 5. vietā.

Šajā mačā jau sākotnēji Samoilovs/Sorokins nokļuva zaudētājos ar rezultātu 5:10. Pēc pārtraukuma pieprasīšanas Latvijas «bīčisti» spēja par pāris punktiem pietuvoties, tomēr pēc tam atkal pretinieki pilnībā pārņēma iniciatīvu un izcīnīja pārliecinošu uzvaru.

Otrajā setā ritēja nedaudz līdzīgāka cīņa, tomēr arī šoreiz Samoilovam/Sorokinam neradās reālas izdevības pacīnīties par panākumu.

Kā ziņots, Samoilovs/Sorokins jau trešo turnīru pēc kārtas sāka ar cīņu pret vāciešiem Davidu Klempereru un Ēriku Korengu, kuriem šoreiz ticis 20. numurs. Ja iepriekšējos divos mačos katrs no pāriem izcīnīja pa vienai uzvarai, šoreiz Samoilovs/Sorokins bija pārāki ar 2-1 (15:21, 21:13, 15:12). Otrajā kārtā Latvijas duets ar 2-0 (21:15, 21:18) uzvarēja spēcīgos spāņus Pavlo Erreru un Adrianu Gaviru, kuri izlikti ar ceturto numuru, bet trešās kārtas mačā ar 2-1 (19:21, 27:25, 15:11) smagā cīņā pārspēja Kazahstānas pārstāvjus Alekseju Sidorenko un Aleksandru Djačenko, kuriem turnīrā piešķirts 21.numurs.

Jau piektdien Samoilovam un Sorokinam bija cerības automātiski sasniegt pusfinālu, tomēr cetrurtās kārtas cīņā viņi ar rezultātu 0-2 (20:22, 17:21) piekāpās olimpiskajiem čempioniem Todam Rodžersam un Filipam Dalhauzeram no ASV, kuri sacensībās izlikti ar pirmo numuru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu