Samoilovam/Sorokinam trešā uzvara un pirmā vieta apakšgrupā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Eiropas čempionāta otrajā dienā Nīderlandes pilsētā Hāgā vēl divas uzvaras izcīnīja Latvijas duets Aleksandrs Samoilovs/Ruslans Sorokins.

Ar 8. numuru izliktais Latvijas pāris šodien Q apakšgrupas pēdējā mačā ar 2-0 (21:15 un 21:15) pārspēja norvēģus Iveru Andreasu Horemu/Geiru Eitunu (9.), lai gan jau pirms šīs spēles latvieši bija garantējuši pirmo vietu apakšgrupā.

Samoilovs/Sorokins turnīru piektdien turpinās no izslēgšanas spēļu otrās kārtas, bet viņu pretinieki kļūs zināmi rītdien.

Atgādinām, ka šīsdienas pirmajā spēlē Samoilovs/Sorokins ar 2-0 (21:14 un 21:15) pieveica krievus Jaroslavu Koškarevu/Konstantīnu Semjonovu (26.), bet trešdien viņi turnīru sāka ar 2-1 (28:26, 17:21 un 15:11) uzvaru pār čehiem Janu Dumeku/Martinu Tihiju (25.).

Otrs Latvijas duets Mārtiņš Pļaviņš/Jānis Šmēdiņš trešdien Eiropas čempionātu sāka ar uzvaru, bet otrajā spēlē šodien piedzīvoja zaudējumu, tādēļ viņiem plkst 17.20 vēl ir priekšā svarīgs mačs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu