Bijušais «Krājbankas» prezidents: Cilvēki netic, ka neesmu kaut kur noslēpis naudu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Bijušais «Latvijas Krājbankas» prezidents Ivars Priedītis šobrīd ar savu draugu palīdzību meklē darbu, to Priedītis atzinis intervijā laikrakstam «Lietišķā Diena».

«Šobrīd meklēju darbu – daru to ar savu draugu palīdzību. Ceru, ka darbu atradīšu un varēšu strādāt,» sacījis Priedītis.

Viņš atzīst, ka pretējā gadījumā ir psiholoģiski smagi – «savulaik es kaut kas esmu bijis, bet tagad esmu ar tādu pašu mīnusa zīmi.»

Priedītis apgalvo, ka no «Krājbankas» kraha nekādu labumu sev nav guvis.

«Es «Krājbankā» vienmēr esmu bijis algots cilvēks, un man nekāda labuma no visa notikušā nav un nevarēja būt. Man tiek inkriminēts pants par lielu naudas summu piesavināšanos, bet es neko neesmu piesavinājies. Visi gan smejas par šo apgalvojumu. Ir bijuši gadījumi, kad man nāk uz ielas klāt cilvēki un saka – zini, man ir baigi foršais projekts, bet ir vajadzīgs finansējums... Cilvēki netic, ka neesmu kaut kur noslēpis naudu – pat cietuma uzraugi un citi ieslodzītie prasīja, lai pastāstu, kur esmu noslēpis naudu,» tā Priedītis.
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu