Latvijas dueti nodrošina vismaz 9. vietu Maskavā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Pasaules kausa «Grand Slam» posmā Maskavā šodien abi Latvijas dueti Aleksandrs Samoilovs/Ruslans Sorokins un Mārtiņš Pļaviņš/Jānis Šmēdiņš iekļuva izslēgšanas spēļu otrajā kārtā.  

Pirmajā kārtā ar 13. numuru izliktie Samoilovs/Sorokins ar 2-1 (21:15, 16;21 un 15:12) pārspēja Itālijas pāri Paolo Nikolai/Danieli Lupo (15.).

Tikmēr ar 20. numuru izliktie Pļaviņš/Šmēdiņš ar 2-1 (17:21, 21:9 un 15:13) uzvarēja Nīderlandes duetu Emjēlu Bērsmu/Dānu Spijkersu (17.).

Abi Latvijas pāri pirmdien,plkst. 9.30 aizvadīs izslēgšanas spēļu otrās kārtas mačus - Samoilovs/Sorokins tiksies ar amerikāņiem Metjū Fierbringeru/Nikolasu Lusenu (7.),bet Pļaviņam/Šmēdiņam pretī stāsies brazīlieši Bendžamins/Brunu (11.).

Atgādinām, ka šorīt abi Latvijas dueti izcīnīja uzvaras M apakšgrupas pēdējās spēlēs, kas deva otro vietu Pļaviņam/Šmēdiņam, bet trešo - Samoilovam/Sorokinam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu