Arī Samoilovs/Sorokins nodrošina vismaz 9. vietu Romā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs/Ruslans Sorokins piektdienas vakarā pārvarēja Pasaules kausa «Grand Slam» posma izslēgšanas spēļu pirmo kārtu.

Ar 11. numuru izliktais Latvijas duets izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ar 2-0 (22:20 un 21:17) uzvarēja Zviedrijas pāri Hannesu Brinkborgu/Stefanu Gunnarsonu (20.).

Sestdien play-off otrajā kārtā Samoilovs/Sorokins tiksies ar Nīderlandes duetu Džonu Stīkemu/Kristiānu Fārenhorstu (28).

Atgādinām, ka šodien apakšgrupas pēdējā mačā Samoilovs/Sorokins ar 0-2 (19:21 un 16:21) piekāpās brazīliešiem Pedru/Marsiu Araužu (6.), tādejādi ieņemot otro vietu O apakšgrupā, kas nozīmē piedalīšanos izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā.  

O apakšgrupas pirmajās divās spēlēs ceturtdien Samoilovs/Sorokins izcīnīja divas uzvaras, pieveicot norvēģus Tarjei Skārlundu/Martinu Spinangru (22.) un venecuēliešus Igoru Ernandesu/Hesusu Viljafani (27.).

Arī otrs Latvijas duets Mārtiņš Pļaviņš/Jānis Šmēdiņš ceturtdien izcīnīja divus panākumus, bet šodien pēdējā L apakšgrupas mačā pieveica arī Eiropas čempionus Jūliusu Brinku/Jonasu Rekermanu (3.), nodrošinot dalību izslēgšanas spēļu otrajā kārtā un vismaz devīto vietu posma kopvērtējumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu