Mičs Vainhauss: Spiritisti un mediji man pierādīja, ka Eimija joprojām ir tepat

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Dziedātājas Eimijas Vainhausas tēvs izmantojis spiritistu pakalpojumus, lai sazinātos ar meitu pēc viņas nāves.

Intervijā britu laikrakstam «The Independent» Mičs Vainhauss norāda, ka viņa vizītes pie medijiem, visticamāk, tiks uztvertas skeptiski. «Es nevēlos, lai cilvēki nospriestu, ka esmu apkrāpts muļķis,» viņš teica.

Vainhauss uzskata, ka spējis sazināties ar pagājušā gada jūlijā mirušo meitu. «Esmu vērsies pie spiritistiem un medijiem, un viņi man pierādījuši, ka Eimija joprojām ir tepat,» sacīja tēvs. 

«Dažas ziņas, ko saņēmām, bija neticamas. Tika pateiktas lietas, ko zināju tikai es. Viņi to nevarēja atrast internetā. Es tikos ar ASV labāko mediju, diemžēl nevaru atcerēties viņa vārdu.

 FIB izmanto viņa pakalpojumus, lai atrastu pazudušus cilvēkus. Pirmā lieta, ko viņš man pateica: «Tas ir no Eimijas: «Tēt, pēc nāves ir dzīve.»»

Jūnijā iznāca Miča Vainhausa memuāri «Amy, My Daughter». Avansu par grāmatas rakstīšanu dziedātājas tēvs ziedojis Eimijas Vainhausas fondam, kas palīdz jauniem cilvēkiem cīņā ar «slimībām, invaliditāti, finansiālām grūtībām un atkarībām».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu