Štrombergs un Veide otrajā desmitā, Treimanis piedzīvo krietienu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Londonas olimpisko spēļu BMX ritenbraukšanas priekšsacīkstēs šovakar startēja trīs Latvijas sportisti - Māris Štrombergs, Rihards Veide un Edžus Treimanis.

Priekšsacīkstēs sportisti startēja pa vienam un brauca uz laiku, atkarībā no sasniegtās vietas, iegūstot numuru, ar kuru braucējs būs izlikts sacensībās. Visi priekšsacīkšu dalībnieki kvalificējās nākamajai kārtai.

No latviešiem ātrākais bija Pekinas olimpisko spēļu čempions Štrombergs, kurš trasi veica 38,697 sekundēs, uzrādot 11. laiku, bet 13. vietā ierindojās Veide, kurš uzrādīja rezultātu 38,753 sekundes.

Tikmēr trešais Latvijas BMX riteņbraucējs Treimanis neilgi pirms finiša piedzīvoja sāpīgu kritienu, kā vienīgais no 32 dalībniekiem nespējot finišēt, tomēr pēdējā informācija liecina, ka gūtie sasitumi neliegs viņam dalību ceturtdaļfinālā.

Ātrākais šovakar bija Nīderlandes sportists Raimons van den Bīzens (37,779 sekundes), otrais bija francūzis Jorīss Dodē, kurš nīderlandietim zaudēja 0,442 sekundes, bet trešo vietu ieguva vēl viens Nīderlandes BMX riteņbraucējs Tvans van Gends.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu