Rallija «Kurzeme» laikā «Skandi Motors» iepazīstinās ar jauno «Mitsubishi Outlander» (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Jau ceturto gadu pēc kārtas «Skandi Motors» veiksmīgi sadarbojas ar Ātruma festivālu «Rallijs Kurzeme», nodrošinot sacensības ar oficiālajām atbalsta automašīnām un piedāvājot apmeklētājiem dažādas aktivitātes.

Šogad atbalsta automašīnu funkcijas pildīs «Mitsubishi Lancer», «Hyundai Santa Fe», «Tuscon», «ix35» un «Hyundai i30cw» automašīnu modeļi, kas palīdzēs tiesnešiem izlūkot sacensību norisi un pārvietoties no ātrumposma un ātrumposmu. Pasākuma laikā «Skandi Motors» radio nodrošinās tiešraides Rietumu radio ēterā FM 105.8.

Ātruma festivāla «Rallijs Kurzeme 2012» laikā «Skandi Motors» Liepājas Piena kombināta trasē, tirdzniecības centra «Rietumu Centrs» stāvlaukumā, pasākuma apmeklētājiem būs iespēja pirmajiem pieteikties uz testa braucienu ar jauno 2013. izlaiduma gada «Mitsubishi Outlander». Interesentiem, kas reģistrēsies un veiks testa braucienu līdz 31. oktobrim «Skandi Motors» autosalonos, būs iespēja laimēt jauno «Mitsubishi Outlander» uz nedēļas nogali.

Tāpat arī «Skandi Motors» salonos Liepājā un Rīgā par pazeminātu cenu ir iespējams iegādāties Ātruma festivāla «Rallijs Kurzeme 2012» biļetes.

Ātruma festivāls «Rallijs Kurzeme 2012» notiks no 23. līdz 26. augustam Liepājā un tās apkaimē. Ātruma festivāla ietvaros norisināsies gan rallija, rallijsprinta un supersprinta sacensības, gan arī dragreisa un kartingu mači. Pasākuma pirmais sportiskais notikums būs testa ātrumposms rallistiem - 23. augustā, bet oficiālā atklāšana paredzēta piektdien, 24. augustā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu