Pļaviņš triumfē Krievijas kausā pludmales volejbolā (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolists Mārtiņš Pļaviņš pārī ar krievu Juriju Bogatovu šodien uzvarēja Krievijas kausa izcīņā, kas vienlaikus bija arī Austrumeiropas Volejbola zonālās asociācijas (EEVZA) noslēdzošais posms.

Turnīru Latvijas un Krievijas apvienotais duets aizvadīja bez zaudējumiem, zaudējot tikai vienā setā, bet finālā viņi ar 2:0 (21:18, 21:7) pieveica vienu no pēdējo gadu labākajiem Krievijas pāriem Konstantīnu Semjonovu un Sergeju Prokopjevu.

Zīmīgi, ka jau pirmajā apakšgrupas mačā Bogatovs smagi savainoja pirkstu un pāris izskatīja iespēju pat izstāties no sacensībām, tomēr noslēgumā tas neliedza rādīt sekmīgu sniegumu.

Tikmēr ceturtajā vietā turnīrā palika vēl viens Latvijas pāris Klāvs Zaļkalns un Arnis Tunte, bet sieviešu konkurencē vienīgais Latvijas pāris Anete Krastiņa un Jana Jaudzema nepārvarēja astotdaļfinālu.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu