Koncertturnejas rīkotāji neilgi pirms Maikla Džeksona nāves bažījušies par viņa fizisko un garīgo veselību (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Atklātībā nonākusi dziedātāja Maikla Džeksona 2009.gada koncertturnejas rīkotāju savstarpējā sarakste, kurā paustas bažas par zvaigznes fizisko un garīgo veselību. 

Vienā no e-pastiem, kas rakstīts tajā pašā dienā, kad Džeksons paziņoja par «This Is It» turneju, dziedātājs raksturots kā «emocionāli paralizēts».

«Džeksons ir ieslēdzies savā istabā. Viņš ir piedzēries un nomākts,» «Anschutz Entertainment Group» darbinieks Rendijs Filipss rakstīja kompānijas direktoram Timam Leivekem.

Laikraksta «Los Angeles Times» publicētajos ziņojumos Filipss solījis uzraudzīt, lai Džeksons nelietotu alkoholu pirms 2009.gada martā Lielbritānijas arēnā «O2» paredzētās preses konferences. Džeksona uzstāšanās vairāku simtu fanu priekšā ilga piecas minūtes, turklāt tā sākās 90 minūtes vēlāk, nekā paredzēts.

«Anschutz Entertainment Group» norādīja, ka sarakste apkopota kādas tiesas prāvas vajadzībām un nesniedz daudzpusīgu informāciju par notikušo.

Džeksons nomira 2009.gada 25.jūnijā no spēcīgu anestētiķu kokteiļa.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu