Haralds Šlēgelmilhs atgriežas sacensību apritē, gatavojas startam «Formula 2» posmā Moncā (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.formulatwo.com/James Bearne

Latvijas autobraucējs Haralds Šlēgelmilhs gatavojas piedalīties Formula 2 čempionāta noslēdzošajā posmā, kas 29.septembrī un 30.septembrī norisināsies leģendārajā Moncas trasē Itālijā. Pēc ilgāka pārtraukuma tiks sperts pirmais solis, lai jau nākamgad Šlēgelmilhs aizvadītu pilnu Formula 2 sezonu.

Lai atbalstītu Haralda Formula 2 startu Moncā, tiks rīkotas vēl nebijušas 500 apļu garas kartingu sacensības «Šlēgelmilha izturības brauciens kartingā», kas 23.septembrī notiks «333» trasē. Sacensībās būs iespēja izbaudīt autosporta azartu un intrigu, kā arī iesēsties īstā Formula 3 bolīdā. Tāpat, sacensību dalībnieki iegūs arī reklāmas laukumu uz Haralda pilotētās formulas Moncas sacensībās un varēs autosportistam personīgi novēlēt veiksmīgu startu tifosi priekšā.

Savu gatavošanos startam Moncā Haralds sāks šeit pat Latvijā, kad nedēļas nogalē mācīsies no ātrākajiem formulu pilotiem, kuri tieši Moncas trasē aizvadīs Formula 1 Itālijas Grand Prix. Lai būtu notikumiem pēc iespējas tuvāk, 9.septembrī Šlēgelmilhs sēdīsies vēl neiemēģinātā TV komentētāja krēslā, lai Viasat Sport Baltic tiešraidē vērotu notiekošo Grand Prix un kopā ar zinošajiem ekspertiem Ģirtu Timrotu un Jāni Janševicu analizētu notikumus trasē.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu