Pasaulē stabilu izaugsmi notur «Volkswagen Passanger Cars» (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

No janvāra līdz augustam «Volkswagen Passenger Cars» palielinājis piegādes apjomus par 11,5 % līdz 3,72 miljoniem automašīnu. Uzņēmums uzrādīja 19,7 % pieaugumu augusta mēnesī, pārsniedzot 466 300 vienības.

«Volkswagen Passenger Cars» attīstība saglabājas ļoti stabila, un augustā zīmols pieredzēja izaugsmi, īpaši ārpus Eiropas robežām. Dažviet šis pieaugums bija īpaši spēcīgs. Tomēr sarežģītie apstākļi Rietumeiropas tirgū pieprasa, lai mēs tam veltītu nedalītu uzmanību,» sacīja «Volkswagen Passenger Cars» pārdošanas un mārketinga direktors Kristiāns Klingers.

No gada sākuma līdz augustam «Volkswagen Passenger Cars» piegādāja vairāk nekā 1,15 miljonus automašīnu visā Eiropā, kas veido 2 % pieaugumu. Īpaši izaugsme vērojama Centrāleiropā un Austrumeiropā, kur piegādes apjomi pieauga par 36,6 %, sasniedzot 177 900 vienības.

Krievijā, kas ir reģiona lielākais tirgus, piegādes apjoms pieauga par 62,8 %. Sakarā ar sarežģīto situāciju visā Rietumeiropas tirgū šeit pārdoto automašīnu skaits kritās par 5,3 % līdz 574 500 vienībām. Tomēr zīmola mītnes zemē Vācijā «Volkswagen Passenger Cars» piegādes apjoms palielinājies par 1,6 % līdz 401 200 vienībām.

Āzijā un Klusā okeāna reģionā laika posmā no janvāra līdz augustam zīmola piegādes apjoms palielinājās un pārsniedza 1,46 miljonus automašīnu, tostarp 1,32 miljoni vienību tika piegādātas Ķīnai un Honkongai, kas ir reģiona lielākais tirgus vienas valsts ietvaros. Arī Amerikas kontinentā zīmolam klājies labi. Piegādes apjomi uz Ziemeļamerikas reģionu auguši par 26 %, sasniedzot 404 000 vienības. Īpaši spēcīga izaugsme pieredzēta ASV, kur laika periodā līdz augustam klienti savā īpašumā ieguvuši 286 800 jaunu automašīnu. Dienvidamerikā piegādes apjoms audzis par 10,8 % līdz 567 300 vienībām.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu