«Lexus» uz Parīzes auto šovu vedīs jaunu konceptu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Prestižais Japānas autoražotājs šī gada Parīzes auto šova apmeklētājus ir nolēmis iepriecināt ar jauno konceptu, kurš lielā mērā ir balstīts uz «LF-LC» konceptu, kurš tika atklāts Detroitas un Ženēvas auto šovos.

Atšķirībā no «LF-LC» sporta kupejas ar 2+2 sēdvietām, šis modelis ar nosaukumu «LF-CC» ir atbrīvojies no divām liekajām durvīm un ir kļuvis par īstenu «Lexus» kupeju.

Liels uzsvars ir likts uz moderno dizainu, kurš neatstās vienaldzīgu. Priekšējā bamperī ir iestrādāta milzīga radiatora reste, kura pilda ne tikai ekstravaganta dizaina funkciju, bet palīdz arī dzinējam vieglāk «elpot», kā arī novada papildus vēsu gaisa plūsmu uz bremzēm.

Par dzinēju kompānijas pārstāvji pagaidām vēl klusē. Zināms ir vien tikai tik daudz, ka jaunais «LF-CC» tiks aprīkots ar četru cilindru 2,5 litru benzīna dzinēju, kurš darbosies roku rokā ar elektromotoru. Kopējais zirgspēku apjoms arī tiek slēpts, taču paredzams, ka tas būs gana daudz, lai iezīmētu sejā smaidu. Šoreiz uzsvars tiek likts uz ekoloģiju, kā rezultātā CO2 izmešu daudzums nepārsniegs 100 g/km.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu