«Apollo» nodrošinās videotiešraidi no «Formula 2» posma Moncā (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Atbalstot Latvijas autosportistu Haraldu Šlēgelmilhu ziņu portāls «Apollo» ir ieguvis tiesības pārraidīt Formula 2 sezonas noslēdzošā posma atspoguļošanu, kas no 28. līdz 30. septembrim norisināsies Moncā, Itālijā. Portāla lietotāju ērtībai sadaļā «Auto» šobrīd ir izveidota apakšsadaļa «Haralds Šlēgelmilhs – F2», kurā vienuviet tiks ievietota visa ar sacensībām saistītā informācija.

Portāla lasītāji uz laiku kļūs arī par skatītājiem, jo pēc trim dienām būs iespējams vērot tiešraides videotranslācijas no sacensību norises vietas Moncā. Pirmā tiešraide būs sestdien, 29. septembrī plkst. 15:30, kad tiks aizvadīts pirmais finālbrauciens. Savukārt, otrā finālbraucieniena tiešraide notiks svētdien, 30. septembrī plkst. 16:00.

Portāla lasītājiem līdzi jušanu aizraujošāku padarīs arī sadaļā izvietotā Haralda Šlēgelmilha «Twitter» konta „@haraldracing» ziņu lente. Kā atzina Haralds, tad tieši ar šīs vietnes starpniecību viņš centīsies pēc iespējas plašāk informēt atbalstītājus par savām gaitām, emocijām un iespaidiem tieši no sacensību epicentra.

«Mūsu sabiedrisko attiecību aģentūra atbalsta Haraldu Šlēgelmilhu, jo šī ir lieliska iespēja pasaulei parādīt, ka Latvijai ir ne tikai ātrākie riteņbraucēji un labākie volejbolisti, bet aug konkurenti arī Fernando Alonso un Sabastianam Fetelam F1 sacensībās,» uzsver SIA «Baltijas Komunikāciju Centrs» valdes priekšsēdētajs Gints Feders.

Zemāk piedāvājam noskatīties «LTV 1» interviju ar Šlēgelmilhu par gaidāmajām sacensībām Moncā.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu