Ar 20 ugunsdzēsēju palīdzību hospitalizēts 300 kilogramus smags vīrietis (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Francijā, piepalīdzot 20 ugunsdzēsējiem un ārkārtas dienestu darbiniekiem, uz slimnīcu nogādāts 300 kilogramus smags vīrietis, kurš lielā svara dēļ pēdējos divus gadus nespēja iziet no sava dzīvokļa.

48 gadus vecais vīrietis, kura svars četrreiz pārsniedz vidējā francūža svaru, dzīvo ēkas otrajā stāvā. Lai viņu nogādātu slimnīcā, mūrniekam nācās paplašināt vienu no dzīvokļa logiem, pa kuru vīrietis uz īpašām nestuvēm tika izcelts ārā.

300 kilogramu smagais vīrietis intervijā laikrakstam «La Depeche du Midi» sacīja, ka pēdējos divus gadus pavadījis vienā dzīvokļa istabā, jo vairs nav spējis saviem spēkiem iziet no tās.

Viņš norādīja, ka līdz ar karstuma viļņiem, kas šovasar piemeklēja Franciju, tostarp arī Augšgaronnas departamentu, kurā viņš dzīvo, viņa veselības stāvoklis ir pasliktinājies un ārsts brīdinājis, ka pastāv liela iespēja, ka viņš var nomirt.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu