Haralds Šlēgelmilhs oficiālos treniņbraucienus noslēdz trešajā vietā (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: DIAstudio

Haralds Šlēgelmilhs uzlaboja savu personīgo apļa laika rekordu un pēdējā treniņbraucienu sesijā pirms gaidāmajām Formula 2 sacensībām uzrādīja trešo ātrāko rezultātu. Haralds apli veica 1min. 39,249sek, kas ir par 0,392 sekundēm labāk kā iepriekš iespētais.

«Teorijā esmu līdz galam izpratis Formula 2 «boost» sistēmas darbības pamatprincipus, tagad tik praksē jāatrod precīzais laiks un vieta, kad gūt no tās maksimālu atdevi. Diena iesākās grūti, jo pirmajā sesijā paliku priekšpēdējais. Tomēr, turpinājām strādāt pie iesāktā un rezultāts uzlabojās. Tā kā «boost» sistēma manā gadījumā uz 100% vēl nestrādā, sacensību režīmā būs kur pielikt,» optimistiski noskaņots bija Šlēgelmilhs.

Formula 2 sezonas noslēdzošais posms Moncā turpināsies rīt, kad 10:45 pēc Latvijas laika tiks aizvadīti kvalifikācijas braucieni, lai noteiktu starta secību pirmajam finālbraucienam, kas sāksies 15:30 un ilgs 40 minūtes.

Atgādinām, ka Formula 2 nolikums paredz divu finālbraucienu veikšanu un sacensību nedēļas nogale, tāpat kā 2012. gada Formula 2 čempionāts noslēgsies svētdien, 30. Septembrī, kad tiks aizvadīta vēl viena kvalifikācija un otrais finālbrauciens.

Sekojiet līdzi Haralda Šlēgelmilh panākumiem Moncā, vērojot sacensību tiešraidi portālā «Apollo».

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu