Formula 2 tiešraide no Moncas (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: DIA studio

Naktī uz svētdienu Moncā stipri lijis un kvalifikācijas braucieni atkal aizvadīti žūstošā trasē. Latvijas autosportistam Haraldam Šlēgelmilham mainīgie laikapstākļi šoreiz izrādījušies labvēlīgi - Haralds 2012. gada Formula 2 pēdējo startu uzsāks no piektās starta vietas.

«Kvalifikāciju iesākām ar lietus riepām, tomēr ātri žūstošais trases segums, šodien ļāva trasi veikt krietni ātrāk, tāpēc otro kvalifikācijas daļu jau veicām ar slikiem. Izdevās pāris veiksmīgi apļi un startēšu no krietni konkurētspējīgākas vietas kā vakar. Aiz manis startē gan čempionāta līderis Luciano Bačeta, gan vakardienas uzvarētājs Mateo Tušers, kurus garām laist negrasos,» cīnīties par uzvaru sola Haralds Šlēgelmilhs.

2012. gada Formula 2 sezonas pēdējais finālbrauciens sāksies šodien, 30. septembrī plkst. 16:00 pēc Latvijas laika, tas ilgs aptuveni 40 minūtes un tiešraidē to varēsiet vērot Apollo.lv portālā.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu