«Peugeot 208» tiek pie prestižas Itālijas godalgas (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: © Automobiles Peugeot

Jaunais kompaktauto «Peugeot 208» izpelnījās Itālijas auto žurnālistu savienības piešķirto labākā Eiropas auto godalgu «Premio AUTO EUROPA».

Itālijas auto žurnālistu savienība «Unione Italiana dei Giornalisti dell’Automotive» Eiropas vislabāko automobili izvēlējās no to modeļu vidus, kas ienākuši tirgū laika posmā no 2011.gada septembra līdz 2012.gada augustam. Pirms pusgada izlaistais, jaunais «208» konkurentus apsteidza ar lielu pārsvaru.

«208» ir franču autoražotāja jaunākais modelis, kura izstrādē «Peugeot» ir balstījies uz savu unikālo prasmju pieredzi kompaktautomobiļu kategorijā. Modelis, kuru Eiropā sāka piedāvāt šī gada pirmajā pusē, šobrīd ir nopirkts jau 137 600 eksemplāros.

Iepriekš «Peugeot» ir ieguvis «AUTO EUROPA» godalgu 2006.gadā ar modeli 207 un 2009.gadā ar 3008.

«Peugeot 208» pirmajam sacīkšu modelim «R2» nesen bija arī veiksmīga rallija debija, uzvarot 9.-13.oktobrī Itālijā notikušajā IRC 12.posmā - Sanremo rallijā. Bryan Bouffier / Xavier Panseri komandas drošajās un ātrajās rokās «208 R2» uzreiz guva savu pirmo uzvaru, jau no paša sākuma esot tālu priekšā konkurentiem.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu