Zviedrijas princese Madlēna saderinājusies (27)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Zviedrijas karaļa Kārļa XVI Gustava un karalienes Silvijas jaunākā meita princese Madlēna saderinājusies ar ASV dzīvojošo britu uzņēmēju Krisu O'Nīlu, ceturtdien paziņoja karaļnams.

«Mēs abi esam ļoti laimīgi un sajūsmināti. Mums tā ir ļoti īpaša diena,» karaļnama mājaslapā publicētā intervijā teikusi 30 gadus vecā princese.

Kāzu ceremonija notiks nākamā gada vasarā, taču precīzs datums vēl nav izvēlēts, viņa norādīja.

Pāris iepazinās Ņujorkā, kur princese Madlēna mitinās kopš 2010.gada, kad atsauca saderināšanos ar zviedru advokātu Jūnasu Bergstremu.

Ņujorkā princese strādāja Pasaules Bērnu fondā, ko 1999.gadā dibināja viņas māte.

38 gadus vecais O'Nīls ir viens no kompānijas «Noster Capital» vadītājiem.

Pāris atklāja, ka O'Nīls esot bildinājis princesi Madlēnu oktobra sākumā, pirms tam lūdzot karaļa atļauju. «Tas bija ļoti romantisks un intīms bildinājums, taču sīkākas detaļas mēs vēlamies paturēt pie sevis,» sacīja princese.

Pāris plāno apmesties uz dzīvi Ņujorkā.

Princeses Madlēnas vecākā māsa ir Zviedrijas kroņprincese Viktorija, kura 2010.gada jūnijā apprecējās ar Danielu Vestlingu. Februārī pasaulē nāca pāra meita princese Estella.

Princesei ir arī 33 gadus vecs brālis princis Kārlis Filips.

Komentāri (27)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu