Šteinbergs: «Riga Motocross Team» būs arī nākamgad (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas motokrosists Ivo Šteinbergs sarunā ar «Apollo» pastāstīja par aizvadīto sezonu un norādīja, ka nākamgad atgriezīsies trasē, aizvadot jau krietni vairāk posmus.

Šteinbergam aizvadīt pilnu sezonu liedza kājas savainojums un vēlāk izdarītā operācija, un Ivo paralēli braukšanai pievērsās arī komandas vadīšanai.

«Sezona varbūt neizdevās tāda, kādu vēlējos, bija kāpumi un kritumi, arī problēmas ar tehniku, kuras ne vienmēr izdevās atrisināt. Sezona bija gara, Dāvim Ivanovam tā arī gāja kā pa viļņiem, bet komanda noturējās,» par «Riga Motocross Team» pirmo sezonu saka Šteinbergs.

«Katram savi plusi un mīnusi, nav viegli braukt pasaules čempionātā,» teic Ivo, kurš pēc ilgāka pārtraukuma aizvadītajā nedēļā kāpa uz moča un piedalījās sacensībās Itālijā.

«Nebiju braucis sešus mēnešus, bet rezultāti Itālijā nebija augsti, piedzīvoju arī kritienu. Katrā gadījumā esmu atpakaļ uz moča un plānoju braukt arī nākamgad. Patlaban doma ir piedalīties visos «Superkausa» posmos Latvijā un tajos pasaules čempionāta posmos, kuri nesakrīt ar «Superkausu».»

«Komanda būs arī nākamgad, taču pilns braucēju sastāvs vēl nav zināms. Brauks Vjačeslavs Golovkins [Krievijas sportists, kurš brauca arī šogad - a.p.] un es, bet būs vēl viens braucējs. Vai no Latvijas? To grūti pateikt, pie mums to braucēju ir tik, cik ir, un ne visi gatavi braukt pasaulē. Bet uzsvars būs uz jaunajiem braucējiem,» piebilst Ivo.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu