«Renault» iepazīstina ar jauno «Fluence» (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jaunā «Renault Fluence» tiks atklāta Stambulas auto izstādē. Modernais dizains un salona tehnoloģiskais aprīkojums šim universālim, kas radīts ar mērķi turpināt izcīnīt panākumus starptautiskajā tirgū, radīts ar mērķi apmierināt visas klientu vajadzības, cik vien tas iespējams.

Jaunā «Renault Fluence» iemieso uzņēmuma jaunā dizaina identitāti. Tās priekšpuse ir tāda pati kā zīmola citiem jaunajiem modeļiem. Vertikāli izvietotais logo atrodas tieši platās melnās loksnes vidū, un to izceļ hromētā krāsa, kas automašīnai piešķir dinamisku izskatu.

Franču autoražotājs ir parūpējies arī par jaunu 1.6 16V dzinējs savienojumā ar jaunākās paaudzes X-Tronic CVT automātisko transmisiju, kas nodrošina viendabīgu un mērenu braucienu, kā arī samazina vidējo degvielas patēriņu par 1,3 litriem/100km līdz 6,4 litriem/100km, savukārt CO2 emisijas samazinātas par 15% līdz 149g/km.

Papildus iepriekš pieejamajam dīzeļdzinējam dCi EDC jaunā «Renault Fluence» pieejama ar benzīna vai dīzeļdzinēju, kas apvienots ar advancētu automātisko transmisiju.

Paplašināts dīzeļdzinēju klāsts ar jauno dCi 130 dzinēju (atkarībā no tirgus), kurš jau ir izpelnījies klientu atzinību. Šis 1,6 litru dīzeļdzinējs ir jaudīgākais savā klasē, lai gan tā vidējais degvielas patēriņš ir tikai 4,6 litri/100km, savukārt CO2 emisija 119g/km.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu