«Peugeot 301» dodas 10 000 kilometru garā ceļojumā trīs kontinentos (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Jaunais «Peugeot» 301 projekta «Route 301» ietvaros uzņemas veikt vairāk nekā 10 000 kilometru garu ceļu caur 17 valstīm trijos kontinentos.

«Route 301» laikā «Peugeot» 301 vienā mēnesī šķērsos 17 valstis no Krievijas līdz Sahāras tuksnesim, nobraucot vairāk nekā 10 000 kilometru. Brauciens tika uzsākts 1. novembrī divās distancēs - ziemeļu maršruts ved no Stambulas uz Maskavu, un dienvidu maršruts - no Stambulas uz Kasablanku. Ceļš ir sadalīts 35 posmos, kurus veiks trīs 301 modeļa automobiļi, pie stūres būs 70 uzaicināto autovadītāju, kuru vidū būs katras valsts vietējie viedokļu līderi, auto žurnālisti un blogotāji. Tādējādi «Route 301» praktiski ir plašs testa brauciens, kā laikā speciālisti sniegs objektīvu vērtējumu par jaunā modeļa braukšanas īpašībām, ērtumu, plašumu un drošību uz dažādiem ceļiem.

KW Bruun Baltic OÜ mārketinga vadītāja Kerli Maro stāsta, ka sekot «Route 301» ceļam būtu jābūt diezgan aizraujošam notikumam, jo mēneša laikā tiks šķērsotas valstis ar ļoti dažādiem ceļa segumiem un laika apstākļiem. «Ceļš vedīs jauno 301 caur dažādām valstīm, kuru ceļi ir ar ļoti dažādiem apstākļiem un dažādā stāvoklī. 301 no ražotāja ir saņēmis visus tehniskos risinājumus, lai tiktu galā arī apstākļos, kas ir ekstrēmāki par vidējiem, piemēram, valstīs ar īpaši karstu vai aukstu klimatu un sliktiem ceļa apstākļiem, tādēļ šī mēneša laikā būtu jāgūst arī labs ieskats jaunā 301 spējās,» sacīja Maro.

«Peugeot» prognozē, ka 301 ar laiku kļūs par vienu no visvairāk pārdotajiem šīs markas modeļiem visā pasaulē. Šī kompaktā četrdurvju sedana stils un tehniskās īpašības ir radītas, lai atbilstu plaša patērētāju loka prasībām un vajadzībām dizaina, ērtību, tehnoloģiju un izmantošanas vienkāršības jomā, kā arī tas ir par pieejamu cenu. No konkurentiem 301 atšķiras ar savu optimizēto un apjomīgo virsbūvi, piedāvājot drošu un ērtu braukšanas pieredzi. Tiek prognozēts, ka pirmajā pārdošanas gadā tiks pārdoti 150 000 automašīnu.

Jaunā 301 pasaules prezentācija notika septembrī, Parīzes auto izstādē. Novembrī modelis nonāks pārdošanā Eiropā, Krievijā, Āfrikā, Āzijā, Tuvajos Austrumos un Latīņamerikas tirgos, nākamā gada beigās arī Ķīnā. Latvijā jaunais Peugeot 301 nonāks pārdošanā 2013. gada sākumā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu