Polijas tiesa liek Maikam Taisonam samaksāt par neierašanos uz svinībām (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Varšavas tiesa leģendārajam bokserim Maikam Taisonam likusi samaksāt 68 tūkstošus dolāru (37 tūkstošus latu) par neierašanos uz pagājušogad Polijā paredzētu pasākumu, trešdien ziņoja poļu aģentūra PAP.

«Saskaņā ar galīgo spriedumu Maikam Taisonam un viņa menedžerim man jāsamaksā 48 tūkstošus dolāru (26 tūkstošus latu),» PAP citē pasākumu rīkotāju Tomašu Babilonski.

Viņš arī piebilda, ka agrākajam bokserim būs jāsedz tiesas izdevumi 20 tūkstošus dolāru (11 tūkstošus latu) apmērā. Taisonam dotas 14 dienas, lai pilnībā nomaksātu sodu, apgalvo Babilonskis.

Vīrietis iesūdzēja Taisonu un viņa menedžeri Karlu Holnesu par neierašanos uz svinībām Varšavā 2011.gada septembrī. Lai arī Taisons izbeidzis boksera karjeru, viņš joprojām piedalās dažādos pasākumos, lai piesaistītu cīņām vairāk skatītāju.

«Pēdējā brīdī Taisons vienkārši neatbrauca,» teica Babilonskis. Viņš arī norādīja, ka esot samaksājis 10 tūkstošus dolāru (5500 latus) par lidmašīnas biļetēm slavenajam bokserim un viņa pavadonim.

Taisona aģents un sieva, kas kārto viņa biznesa darījumus, sākotnēji esot teikuši, ka segs zaudējumus, tomēr vēlāk esot pārtraukuši saziņu, sūdzējās Babilonskis.

Viņš arī apgalvoja, ka esot izraidīts no istabas, kad mēģinājis runāt ar Taisonu kāda Varšavas apciemojuma laikā.

«Es vēlējos, lai šī nepatīkamā sāga beigtos draudzīgi,» viņš norādīja. «Taču nu es beidzot atgūšu ieguldīto naudu.»

20 gadu vecumā Taisons kļuva par jaunāko smagsvara boksa čempionu.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu