Jēkabsones-Žogotas un Tamanes pārstāvētajām komandām uzvaras Krievijā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Fibaeurope.com

Uzvaras Krievijas sieviešu basketbola čempionāta spēlēs svētdien izcīnīja latviešu Anetes Jēkabsones-Žogotas un Zanes Tamanes pārstāvētās komandas.

Jēkabsone-Žogota izcēlās ar 12 punktiem, bet viņas pārstāvētā valsts čempionvienība Jekaterinburgas UGMK ar 91:45 (27:8, 17:7, 29:18, 18:12) savā laukumā sagraut Noginskas «Spartak» komandu.

Latviete nospēlēja 18 minūtes, realizējot visus četrus izpildītos tālmetienus, kā arī grozam garām aizraidot abus divpunktu metienus. Tāpat Jēkabsone-Žogota maču noslēdz ar trim piezīmēm, kļūstot par otro rezultatīvāko spēlētāju mačā.

Tikmēr daudz smagāku un svarīgāku maču aizvadīja Tamanes pārstāvētā Orenburgas «Nadežda» komanda, kas ar 87:75 (23:26, 17:13, 23:13, 24:23) izbraukumā pieveica Maskavas apgabala «Sparta&K» komandu.

Tamane spēlēja 24 minūtes, kuru laikā guva piecus punktus, realizējot divus no četriem divpunktu metieniem. Vēl viņas kontā bija arī piecas atlēkušās bumbas.

Savukārt kārtējo smago neveiksmi cieta Latvijas speciālista Ainara Zvirgzdiņa trenētā Rostovas «Rostov-Don» vienība, kas ar 35:73 (10:18, 8:18, 8:16, 9:21) izbraukumā kapitulēja Kurskas «Dinamo» basketbolistēm.

Čempionāta kopvērtējumā bez zaudējumiem joprojām cīnās UGMK un Kursksas «Dinamo» komandas. «Nadežda» basketbolistes ar trim panākumiem četrās cīņās ieņem trešo vietu, bet «Rostov-Don» vienība zaudējusi visās četrās līdzšinējās cīņās, kas kopvērtējumā dod pēdējo, desmito, pozīciju.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu