<i>Anmary</i> sniegs solokoncertu Baku (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

27.novembrī dziedātāja Anmary Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku sniegs savu solo koncertu «Sari Gelin». Koncerts notiks Azerbaidžānas līdera Heidara Alijeva vārdā nosauktajā koncertzālē, kas paredzēta vairāk kā divtūkstoš skatītāju vietām. Šī ir lielākā un prestižākā koncertzāle Azerbaidžānā, uz kuras koncertē dažādu pasaules valstu mūzikas zvaigznes un tiek organizētas prezidenta inaugurācijas ceremonijas. Anmary atklāj, ka viņai ir liels gods un reizē arī liela atbildība uzstāties šajā koncertzālē. 

Savā koncertprogrammā samtainās balss īpašniece ir iekļāvusi pasaules hītus, Raimonda Paula dziesmas, latviešu tautasdziesmas, pašas dziedātājas komponētās dziesmas. Klausītājus Anmary solās pārsteigt, izpildot vairākas dziesmas azerbaidžāņu valodā. Tās būs Azerbaidžānas komponistu dziesmas Ivara Makstnieka aranžijās.

Anmary koncertprogramma ir veidota kā stāstu cikls. Tie ir stāsti par mīlestību, par satikšanos un šķiršanos, par mīlestības prieku un par mīlestību uz skatuvi. Koncertprogrammas veidošanā dziedātāja sadarbojas ar režisoru Valdi Lūriņu un horeogrāfu Albertu Kivlenieku.

Anmary Baku koncerta reklāmas rullītis:

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu