Rianna kļūšot par režisora Mika Ozoliņa meitas krustmāti (55)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Kādreiz populāro vietējo realitātes šovu producentu Māri Ozoliņu žurnāls «Kas Jauns» nesen saticis Kalnciema kvartāla tirdziņā un lepnais vectētiņš pastāstījis, kā dēlam veicas ASV un kā aug mazmeitiņa - Riannas bekvokālistes un Mika Ozoliņa meitiņa.

8. septembrī Miks Ozoliņš un viņa mīļotā - Riannas bekvokāliste Kimberlija Insa sagaidīja pasaulē savu pirmdzimto - meitiņu Eisliju. «Kas Jauns» novērojis, ka par iecelšanu vectēva godā Māris Ozoliņš ir ļoti lepns un priecīgs: «Mēs visi priecājamies! Miks vispār ir pārlaimīgs!»

Māris mīļuma pilnā balsī atklājis, ka meitiņa esot īsta Mika kopija. Kaut arī Kimberlija ir tumšādainā, tomēr meitiņa esot ar gaišu ādas krāsu un, caur «Skype» vectēvs pamanījis, ka mutīte esot tieši tāda pati, kā viņa dēlam bērnībā.

Ozoliņš žurnālam pastāstījis, ka ar Kimu pagaidām esot pazīstams vien virtuāli, bet jau tagad esot skaidrs, ka viņa esot jauka meitene. Turklāt, jau šo iemācījusies latviski.

Kad mazā Eislija paaugšoties, viņa tikšot kritīta un krustmātes gods tikšot pasaulslavenajai Riannai ar kuru Kima un Miks esot labi draugi. Tieši pateicoties Riannas foto «Twitter» vietnē, dzimtenē uzzināja par latviešu režisora romantiskajām gaitām Amerikā.

Īsi pēc meitiņas dzimšanas režisors Miks Ozoliņš sociālajā tīklā «Facebook» publiskoja faktu, ka pats piedalījies dzemdībās un ieteicis šo pieredzi piedzīvot katram tētim.

Uz ASV latviešu režisors devās 2010. gada rudenī pēc šķiršanās no aktrises Agneses Zeltiņas.

Riannas aizkadru video

Komentāri (55)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu