LU izsludina pieteikšanos Karjeras iespēju dienai (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Darba devēji tiek aicināti līdz 2013.gada 15.februārim pieteikt sava uzņēmuma vai organizācijas dalību Karjeras iespēju dienai, kas norisināsies 2013.gada 14.martā Latvijas Universitātes (LU) Lielajā un Mazajā aulā (Rīgā, Raiņa bulvārī 19).

www.kid.lu.lv

Karjeras iespēju diena (KID) izveidojusies kā ikgadēja tradīcija, kas ik pavasari martā dažādās KID aktivitātēs – izstādē, ekspertu lekcijās un semināros – pulcē studentus, skolēnus un citus interesentus, kuri vēlas uzzināt par karjeras veidošanas iespējām izvēlētajā nozarē. Izstādes laikā darba devējiem ir iespēja uzrunāt motivētākos sociālo, dabaszinātņu, humanitāro un eksakto zinātņu LU studentus, palīdzot viņiem veiksmīgi uzsākt profesionālo karjeru, kā arī veicināt sava uzņēmuma atpazīstamību, informējot studentus par pakalpojumiem, kurus uzņēmums sniedz, un produktiem, tehnoloģijām, kuras attīsta.

«Šī ir jau devītā Karjeras iespēju diena Latvijas Universitātē, un ar katru gadu pasākums kļūst arvien populārāks studentu vidū. Tā ir iespēja klātienē runāt ar darba devēju un uzzināt par darbu vai praksi uzņēmumā. KID2013 norisē esam ieviesuši arī jaunu pakalpojumu «1 stunda personāla atlasei». Dalība izstādes stendā «1 stunda personāla atlasei» ir īpaši piemērota tiem dažādo nozaru uzņēmumiem, kuriem nepieciešams piesaistīt vien dažus jaunos speciālistus vai kuri vēlas uzrunāt tikai noteiktas specialitātes studentus. Stendā aktivitātes tiks organizētas pēc noteikta laika grafika,» stāsta LU Karjeras centra projektu vadītāja Rita Tālmane.

www.kid.lu.lv

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu