Politologs: Ķīlis visiem sācis rādīt «vidējo pirkstu» (149)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Ieva Čīka/LETA

Jebkuram uz reformām noskaņotam ministram pats muļķīgākais, ko viņš var izdarīt, ir sabojāt attiecības ar savā nozarē strādājošajiem.

To sarunā Latvijas Radio piektdienas vakarā sacīja Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes Politikas zinātnes nodaļas docents politologs Ivars Ījabs, norādot ka «tieši to šogad pamanījies izdarīt izglītības un zinātnes ministrs Roberts Ķīlis (RP).»

«Lai viņam laba veselība un gaidām atpakaļ viņu darbā, bet ir skaidrs, ka tās reformas viņam nākamgad būs ārkārtīgi grūtas tieši tādēļ, ka viņš ir visiem sācis rādīt «vidējo pirkstu» un negrib ieklausīties tajā, ko saka pretējā puse,» sacīja Ījabs.

Politologs secināja, ka kopumā raugoties rāmji, kuros strādā Latvijas ministri, ļoti bieži ir salīdzinoši šauri. «Un jautājums šeit nav labas gribas gribas trūkumā nedz attiecībā uz veselības aprūpi, nedz uz izglītību un labklājību, vienkārši budžeta rāmji ir tādi, kādi ir. Un pats muļķīgākais ir uzskatīt pretējo pusi par ienaidnieku,» tā politologs.

Komentāri (149)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu