Tokijas tūninga šovā tiek demonstrēti jaunie GRMN un G’s konceptautomobiļi (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Toyota Motor Corporation» (TMC) 2013.gada Tokijas autošovā kopā ar NAPAC1 demonstrēja četrus konceptautomobiļus, ieskaitot «GAZOO Racing tuned by MN2» (GRMN) un «G Sports3» (G’s) konceptus, kā arī divus automobiļus, kas maijā piedalīsies 41.Nirburgringas 24 stundu izturības sacīkstēs Vācijā. Kopumā pasaulē lielākajā pārveidoto automobiļu izstādē bija apskatāmi deviņi «Toyota» un viens «Lexus» automobilis.

Svarīgākie apskatāmie konceptautomobiļi ir no GRMN sērijas - 1,5 litru trīsdurvju B segmenta «GRMN Vitz Turbo Concept», kas ir aprīkots ar turbokompresoru labākai veiktspējai un īpaši sacīkšu trasei paredzētu piekares regulējumu un stingrāku virsbūvi, un «GRMN Sports FR Concept Platinum» - aizmugures piedziņas sporta konceptautomobilis gan ar turbokompresoru, gan kompresoru.

No G sērijas tiek piedāvāts «Aqua G Sports Concept» uz «Aqua» benzīna hibrīda modeļa bāzes, kas sniedz izcilu degvielas ekonomiju un braukšanas prieku, un «Mark X G Sports Carbon Roof Concept» sporta sedans ar oglekļa šķiedras jumtu, kas samazina virsbūves masu un uzlabo dinamiku.

TMC stendā apmeklētāji varēja iepazīties ar četriem unikāliem 86 kompaktās aizmugures piedziņas kupejas versijas –„ 86 × style Cb», «86 Modellista Concept», «86 TRD Griffon Concept» un «Tom’s N086V Concept», kas demonstrē plašās 86 modeļa personalizēšanas iespējas.

TMC aktīvi piedalās Tokijas autosalonā, jo, pēc uzņēmuma domām, tas ir pasākums, kurā daudziem cilvēkiem ir iespēja ieraudzīt savus sapņus par automobiļiem realitātē. Turpinot pagājušā gada izstādē iesākto, TMC vēlas sniegt plašākam lokam prieku, ko rada braukšana ar automobiļiem un sarunas par tiem un ko popularizē «GAZOO Racing5» ar saviem pasākumiem, un piesaistīt jaunus entuziastus.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu